Online Conferentie Beekbergen 2020

Onderwerp: “De Tijd van het Einde”

Beste broeders en zusters,

Normaal gesproken organiseert het NBC ieder jaar een conferentie in Wuppertal. Zoals u waarschijnlijk weet is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Gelukkig kunnen we ook via internet Gods Woord samen openen. Voor zowel volwassenen als voor de jeugd is er dit jaar de mogelijkheid om de Bijbelstudies online te volgen. Broeder Ab Klein Haneveld zal via een livestream Bijbelstudies gaan geven. Het thema van de studies is ‘De tijd van het einde’.

Klik op de afbeelding om naar de Online Conferentie te gaan. Eerste uitzending 25 juli 19:30 uur.

De Bijbelstudies zijn te volgen op de volgende dagen en tijden

Dag:'s middags's avonds
Zaterdag 25 juligeen19:30
Zondag 26 juli14:3019:30
Maandag 27 juli14:3019:30
Dinsdag 28 juli14:3019:30
Woensdag 29 juli14:3019:30
Donderdag 30 juli14:3019:30
Vrijdag 31 juli14:3019:30

Meezingen

Wilt u thuis meezingen tijdens de samenkomsten, dan heeft u hiervoor een zangbundel nodig. Deze kunt u voor €12,50 (excl. verzendkosten) bestellen bij Eef Klein Haneveld, everarda@planet.nl. Let op: dit is zo lang de voorraad strekt.

Live een Bijbelstudie meemaken? Meld u tijdig aan!

U kunt zich aanmelden om live aanwezig te zijn bij één of meerdere studies. Vanwege de zeer beperkte ruimte in de zaal is het verstandig dat u zich voor maximaal 4 studies (dus ’s middags of ’s avonds) aanmeldt, gerangschikt op uw prioriteit. Zo is de kans het grootst dat u een of meerdere keren kunt komen. U verneemt dat van Daan van Eendenburg, bij wie u zich kunt aanmelden via onderstaand formulier:

Geef uw voorkeur als volgt door:
Indien van toepassing, graag alle namen van medebezoekers invullen

* verplichte velden

Aanmelden Video Conferentie Beekbergen 2020

Om iedereen een eerlijke kans te geven een keer aanwezig te zijn wordt de indeling zo laat mogelijk vastgesteld. U ontvangt de uitnodiging daarom pas een aantal dagen voor aanvang van de conferentie. In de uitnodiging staat een aantal instructies, houd u zich alstublieft hieraan.

De studies worden gegeven op het volgende adres:

Dorpshuis “De Hoge Weye”
Dorpstraat 28-36
7361 AV  Beekbergen

Jeugdprogramma’s

Ook voor de jeugd komen er online programma’s. Dit jaar wordt er in 3 groepen gewerkt die als volgt zijn ingedeeld:

Groepsnaam:Schooljaar 2019/2020:Onderwerp:
Zonnetjesgroep 1 t/m 5God redt gelovigen altijd!
Sterrengroep 6 t/m 8De eindtijd
Tienersmiddelbare schoolDe 70ste jaarweek en het vervolg

Wilt u uw kind opgeven voor een van deze programma’s of heeft u behoefte aan meer informatie? Mail dan naar: emilie@worldonline.nl

Financiën

Het niet door kunnen gaan van de conferentie in Wuppertal en de extra uitgaven om de conferentie online mogelijk te maken, zijn financieel nadelig voor de stichting. Wilt u weten hoe u dit werk kunt ondersteunen, klik dan hier: Ondersteuning Video Conferentie Beekbergen of neem contact op met Peter van Eendenburg, 0651910887.

We hopen er voor iedereen een opbouwende week van te maken waarin Gods Woord centraal staat.

Openbaring 1:8 Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde, zegt de Heere, Die is, en Die was, en Die komen zal, de Almachtige.