Levend geloof

Daan van Eendenburg en Willem van Stempvoort in gesprek met mensen voor wie hun geloof het belangrijkste is in hun leven. De gasten vertellen over hun leven en welke rol geloof daarin gespeeld heeft en nog steeds speelt. meer weten?

  1. Interview met Ab Klein Haneveld Uit de podcast serie: Levend Geloof 55:13

Ab vertelt over zijn onstuimige jeugd en de relatie met zijn vader. We hebben het over de tijd dat hij in een fabriek werkte, maar tijdens dat werk toch constant Bijbelstudie deed. Uiteindelijk vallen de vele aanvragen niet meer te combineren met zijn werk en wordt Ab fulltime Bijbelleraar. Tijdens het gesprek legt Ab uit wat in zijn ogen de kern van het christelijk geloof is.

Muziek: BBC Combo


  1. Interview met Jürgen Brandt Uit de podcast serie: Levend Geloof 57:01

Jürgen wordt geboren in Duitsland en laat zich op zijn 21e uitschrijven bij de evangelische kerk. Hij wil niks meer met het geloof te maken hebben. Bijna 50 jaar later is hij overtuigd christen, woont hij in Nederland en geeft hij wekelijks Bijbelstudies door het hele land. Jürgen vertelt over zijn jeugd en waarom het goed uitkwam dat hij goed kon zwemmen. Ook hebben we het over zijn carrière bij de Duitse politie, waar hij binnen no-time hoofdcommissaris werd.

Muziek: Joey Pecoraro

 https://www.bijbelstudie-evangelisatie.nl/

https://www.bijbelstudie.nl/