Nederlands Bijbelstudie ContactdagenDe Nederlands Bijbelstudie Contactdagen worden bezocht door gelovigen en geïnteresseerden van alle leeftijden, uit het hele land en soms van daarbuiten. Zij hebben tot doel de geestelijke opbouw van de gelovige en als gevolg daarvan ook de bevordering van het onderlinge contact. De bijeenkomsten worden gevuld met enthousiaste samenzang en lezingen over een specifiek bijbels onderwerp.

Voor kinderen worden speciale bijeenkomsten gehouden.

De Nederlands Bijbelstudie Contactdagen zijn vrij toegankelijk; de kosten worden bestreden uit een collecte. Eten en drinken kan men zelf meebrengen, maar er wordt ook tegen zeer redelijke tarieven gezorgd voor koffie, fris, soep, verse broodjes etc. Ook is er op loopafstand een winkelcentrum.

Het dagprogramma is als volgt: 

  • Eerste bijeenkomst 10:00 – 11:45
  • Tweede bijeenkomst 13:00 – 14:30
  • Derde bijeenkomst 15:00 – 16:15

Lokatie:
Wijkcentrum ‘Het Bolwerk’
Ravelijn 55
7325 NT  Apeldoorn

Routebeschrijving:

Vanuit Amersfoort en vanuit Deventer: A1 richting Apeldoorn, dan A50 richting Zwolle, afslag 24 (Apeldoorn), eind van de afrit rechtsaf (richting Apeldoorn). Bij het vierde stoplicht slaat u rechtsaf en volgt u de bordjes ‘Wijkcentrum Bolwerk’.

Vanuit Zwolle en vanuit Arnhem: A50 richting Apeldoorn, afslag 24 (Apeldoorn), eind van de afrit rechtsaf (richting Apeldoorn). Bij het derde stoplicht slaat u rechtsaf en volgt u de bordjes ‘Wijkcentrum Bolwerk’.

Vanuit Arnhem: A50 richting Apeldoorn, afslag 24 (Apeldoorn), eind van de afrit rechtsaf (richting Apeldoorn). Bij het vierde stoplicht slaat u rechtsaf en volgt u de bordjes ‘Wijkcentrum Bolwerk’.

Openbaar vervoer: De trein naar station Apeldoorn-Osseveld stopt praktisch voor de deur van ‘Het Bolwerk’.


 https://www.bijbelstudie-evangelisatie.nl/

https://www.bijbelstudie.nl/